Kapervogn til hestevognskørsel

Har du altid drømt om en tur i en kapervogn, tilbyder vi hos Hestevogn Bakken i Nordsjælland hestevognskørsel i og omkring Dyrehaven i Klampenborg nær Charlottenlund. 

Tag en skøn tur med kapervogn omkring Eremitageslottet, Christian d. 5.'s Eg, Magasindammen, Kirsten Pil's kilde eller Ulvedalen. Vi kører også den traditionelle hestevognstur til Bakken og retur.

Turen køres efter kundens ønsker, og påstigning kan ske i eller uden for skoven, hvor kusken fortæller skovens historie. Tag gerne en madkurv med og nyd turen rundt i den smukke Dyrehave nord for København. Prøv en tur i kapervogn, og få en på opleveren - vi kører året rundt.

Professionel kørsel i kapervogn til enhver lejlighed

Vores smukke vogne og heste danner også rammen om en romantisk tur ved brudekørsel. Vi kan derfor tilbyde professionel kørsel i kapervogn til enhver lejlighed. Særligt ligger vores force i romantiske ture som for eksempel i forbindelse med et smukt bryllup, hvor en bil ikke helt kan gøre det.

Kør kapervogn i Dyrehaven med en, du holder af eller med noget familie. Vi har vogne, der rummer 5-6 personer samt nogle op til 10 personer, hvorfor man sagtens kan deles om turen, hvis man er en familie eller måske nogle vennepar, der gerne vil opleve en nydelig tur sammen i den flotte natur.

Kontakt os i dag for bestilling

Skal du have en tur i en kapervogn, kan du bestille hos os ved at ringe på telefon 23 44 41 48 eller skrive til os på oleshestevogne@gmail.com. Her kan du høre mere om vores priser samt varigheden på den ønskede tur. 

Vi er meget imødekommende over for alskens ønsker, da vi gerne skræddersyr en tur, der er helt unik. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi ringer dig gerne op​

Udfyld gerne nedestående kontaktformular​

så ringer vi dig op​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestevogn Bakken

Kontakt A. Sørensen hestevogn
- hestevogn i og udenfor dyrehaven

Kontakt og bestilling

via mail:

oleshestevogne@gmail.com​

Besøg os på​

Dyrehaven, 2930