Bryllupskørsel i en flot hestevogn

Er du til nostalgi og romantik, kan du bestille bryllupskørsel i hestevogn her hos Hestevogn Bakken, hvor vi tilbyder brudekørsel og meget andet i Klampenborg nær Charlottenlund i Nordsjælland. 

Har du et forestående bryllup, hvor en lækker bil ikke lige er jeres stil, kan vi stille an med en gammeldags hestevogn, der har så meget charme og stil, at det overgår alt.

Skal bryllupsdagen være romantisk og uforglemmelig, er en køretur i brudekaret et must. Turen køres efter kundens eget ønske i vores smukke vogne, som kommer i forskellige størrelser. Vi kan lægge ruten, så den passer til jer - måske fra kirken og til der, hvor selve festen skal holdes.

Den perfekte brudekørsel tilbydes

Der findes ikke noget, der er mere romantisk til et bryllup end at køre i bryllupskørsel i en hestevogn.​ Det er den perfekte brudekørsel for parret, der holder af romantisk og gammeldags stil frem for nutidens sportsvogne. ​Vi har nogle yderst velklædte kuske, som sørger for at give jer en uforglemmelig kørsel.

Ønsker I et tilbud på professionel bryllupskørsel i hestevogn, hører vi meget gerne fra jer, så vi kan give et godt tilbud på den rute, I ønsker at køre. Vi skræddersyr et godt tilbud til jer, så I får en god pris og ikke mindst den mest romantiske tur, der er kronen på værket på jeres helt særlige dag.

​Kontakt os i dag og hør mere om priser og ruter

Vil du bestille brudekørsel hos os, kan du ringe eller skrive til os. Så skal vi nok tage os godt af dig. Her kan du høre mere om priser samt ruter og meget andet. 

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 23 44 41 48 eller skrive til os på oleshestevogne@gmail.com.

Vi ringer dig gerne op​

​Udfyld gerne nedestående kontaktformular​

så ringer vi dig op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestevogn Bakken

Kontakt A. Sørensen hestevogn
- hestevogn i og udenfor dyrehaven

Kontakt og bestilling

via mail:

oleshestevogne@gmail.com​

Besøg os på​

Dyrehaven, 2930